Royal A-ware Cheesesolutions

Kaasgrondstoffen afgestemd op wensen klant

Vanuit een onderscheidend machinepark produceert Royal A-ware gedroogde kaasproducten die verder gaan dan wat mogelijk is in de markt.

De vele toepassingsmogelijkheden die gedroogde kaas biedt, maakt het product uitermate geschikt voor een brede range aan verwerkingen; van sauzen tot en met decoratie.

“Door te sturen op een exact vochtgehalte van de kaas kunnen wij u voorzien van de unieke kaasoplossingen die uitermate geschikt zijn als grondstoffen voor sauzen en soepen, in degen of als decoratie.’’

Gedroogde grondstof

  • Goed te doseren of strooien.
  • Vormvast en zichtbaar doordat het minder wegsmelt.

Laag watergehalte

  • Lange houdbaarheid.
  • Geoptimaliseerd voor
    korte bakprocessen

Grote variëteit mogelijke kaas grondstoffen

  • Tailormade oplossingen in bv. smaak, smeltgedrag, uiterlijk, etc

Gedroogde kaastypen:
van mild tot intens van smaak

De typen kazen en melanges die Royal A-ware in gedroogde vorm aanbiedt zijn Gouda, Edam, Mozzarella, Emmentaler, Maasdam, Goya, Parmezaan, Cheddar, Geit en meer.

Voor specifieke toepassingen kunnen recepturen ontwikkeld worden zoals vegetarisch, vegan, cleanlabel, low fat, high fat, lactose-vrij, coloured cheeses of kaas gemengd met kruiden.

Keurmerken en certificaten: BRC-7, Halal, IFS-6, Organic

Verschijningsvormen
en verpakkingen

Royal A-ware verwerkt de kaas in de gewenste gedroogde structuur en snijvorm. Van fijne kaaspoeders tot kaaskorrels of sliertjes tot en met sprinkles.

Verpakkingsformaten kunnen variëren, denk hierbij aan strooibussen in verschillende formaten of flowpacks van 10 gram tot 10 kg, met of zonder zipsluiting.

Hogere gewichten worden doorgaans in bag in box of bag in crate oplossingen aangeleverd.