Royal A-ware Cheesesolutions

Kaasplakken: oneindig veelzijdig

Royal A-ware stelt de vraag van de markt en klanten centraal. Op basis van deze wensen organiseert Royal A-ware de rest van de keten. Dit doen wij geheel in eigen beheer. Van de aanname van melk, productie in de kaasfabriek, rijping in eigen beheer tot en met het versnijden en verpakken van de kaas. Dit zorgt voor een efficiënt en duurzaam resultaat.

Speciaal voor toepassingen binnen industrie & Foodservice – zoals catering, on the go, home delivery, quick service en fast food – voor uiteenlopende gebruiksmomenten zoals ontbijt, lunch, diner of als tussendoor. Wij laten ons aanbod optimaal aansluiten op verdere verwerking binnen de industrie.

‘’Voor iedere toepassing heeft Royal A-ware een passende oplossing in plakken. Dik en dun, vierkant of rond, groot en klein, ons geavanceerde machinepark zorgt voor exacte maatvoeringen; iedere plak weer!’’

Diverse eigen melkstromen

  • Uiteenlopende mogelijkheden zoals: BIO, weidemelk, VLOG.
  • Vaste grondstofstromen, constante kwaliteit.

Grote variëteit aan grondstoffen

  • Geoptimaliseerd aanbod voor elke toepassing.

Eigen recepturen en ontwikkeling

  • Tailor made oplossingen mogelijk.

Kaasplakken uit eigen productie

Royal A-ware is producent van kaas en heeft de hele keten in beheer. Vanuit verschillende melkstromen bieden we een groot assortiment Nederlandse, Europese en plant based kaassoorten aan. Populaire kaastypen zijn: Gouda, Edam, Mozzarella, Emmentaler, Maasdam, Goya, Cheddar, Geit en meer.

Voor specifieke toepassingen en tailormade oplossingen kunnen recepturen ontwikkeld worden zoals vegetarisch, vegan, cleanlabel, low fat, lactose-vrij of VLOG.

We beschikken over de volgende benodigde keurmerken en certificaten: IFS, BIO/Organic, Weidegang, VLOG.

Verschijningsvormen
en verpakkingen

De kaasplakken zijn verkrijgbaar in uiteenlopende vormen, diktes, totaal gewichten en afmetingen. Onze geavanceerde snijlijnen zorgen voor exacte maatvoering. De meest voorkomende afmetingen zijn: 10x10cm, 10x15cm en 5x15cm

Gesneden kaas wordt in vele soorten verpakkingen geproduceerd. Voor het verpakken van kaasplakken hebben we de mogelijkheid om te vacumeren of te begassen. Ook op het gebied van verpakkingsmaterialen spelen wij in op uw wensen, door de verpakking bijvoorbeeld uit één type materiaal te vervaardigen, daarmee 100% recyclebaar.

Onze standaard verpakkingen voor de industrie zijn onder andere: 500gr, 2x500gr, 1kg trays, dakpansgewijs gestapeld, dus makkelijk te verwerken.